2008. szeptember 18., csütörtök

Csokik




Csokiőrület. Mindenféle csokoládét és édességet szeretek (még a gagyi noname márkátlanok is bejönnek). A tejszínhab talán az egyetlen, amit nem viszek túlzásba (bár megeszem, ha nincs senki, aki megegye helyettem), de ha muszáj, hát "feláldozom magam".
A márka is teljesen mindegy számomra, még a márkátlan is ízleni szokott... Persze vannak alap-márkák, és megszokott jól bevált, és bejáratott márkák, és azon belül is konkrét termékek, melyek számomra alap. De kinek nincs? A Milky Way, a Milka, Kinder, Nestlé, Szerencsi (Boci és társai), (Kit Kat, Mars, Twix, Bounty, Snickers, M&M's, Nesquik), Stollwerck, Lindt, Tibi, Alpia, Ferrero.... És akkor még a sütikről, tortákról, jégkrémekről és egyéb csokis vagy édes élvezetekről, desszertekről nem is ejtettünk szót (Szamos, Magnum, Cornetto.... az isteni Győri Édes - Pilóta és társai - vagy legyen csak simán bonbon az az édesség).
Kedvencem alapvetően nincs, mert egyszerűen nem tudnék választani. Mindet imádom. De ha nagyon nagyon választani kéne, akkor Milky Way (bármelyik terméke jöhet, eddig minden nagyon ízlett a Milky Way-től), Milka (szintén favorit; különleges íze illata van. Nekem nagyon egyedi, és mivel a lila színű csomagolása is kezdettől fogva nagyon tetszett, így sehol nem találok benne kivetnivalót), Kinder, Győri Édes (különösen a Pilóta termékek, de minden más is), Nestlé, és Szerencsi. Na, ezek közül egyszerűen már tényleg nem lehet szűkebbre venni a kört.






Nincsenek megjegyzések: