2008. szeptember 18., csütörtök

Csokik: Milka


A Milka

A Milka szintén egy életérzés. Nagy kedvenc ez is, nemcsak mert szintén a "nyugat ízét" hozta el az elsők között, hanem mert egyedi íze, csomagolása és megjelenése van. Különleges érzéseket kelt bennem a kerek egész termékcsalád. Abszolut szimpatikus volt már az első pillanatban (anno), és valószínűleg mindig is az marad. Régi és jól bevált és "bejáratott" a Milka.
A reklámból megtudhattuk már réges-régen, hogy a Milka csoki úgy készül, hogy a "lila Milka-tehénből" fejik a Milka-tejet, ami a különleges és egyedi ízt magyarázza. A Milka csokoládék egytől-egyig finomak, legyenek lukacsosak (Luflée) vagy tömörek, habosak vagy laposak, kemények vagy puhák, feketék, fehérek, ét- vagy tejcsokik, kicsik, vagy nagyok,
töltöttek vagy töltetlenek, "sima", mogyorós, tejkrémes, kekszes, tehénfoltos csoki, táblás, szelet, apró-, óriás, giga kiszerelés, vagy más kiadás (túró rudi, tojás, praliné, drazsé, kakaópor, Cappuccino, jégkrém vagy más diabetikus termék, ostya avagy nápolyi.....) Az is mindegy, hogy csokoládé, vagy más édesség, ital vagy ki tudja még mi (mit ki nem találnak...), egy a lényeg: a Milkában nem lehet csalódni, vagy legalábbis eddig még nem sikerült "elronatni". A Milka a Milky Way-hez hasonlóan egy élmény (persze előfordul, hogy mohón befalom, de akkor is élmény, és külön életérzés, soha nem lehet megúnni. Legalábbis remélem, hogy nem "rontják el" úgy, mint sok régi jól bevált terméket....
Alapszlogen: "Milka, alpesi varázslat. Kísértésbe ejtő íz."
Ez a szlogen viszont nem annyira fogott meg: "A legggyengédebb kísértés, mióta csokoládé létezik."

Íme néhány termék a "Milka-családból". Valóban a teljesség igénye nélkül:

"Sima táblás" Milka csodák ("rizses" Milka, Fehér Milka, tejtábla, mazsolás, joghurtos, karamellás, töltetlen, töltött, mogyorós, mogyorótlan.....):



Milka "szeletek" (szelet-csokik, nápolyik, avagy ostyák, darabka édességek....):



Milka Lila Stars (drazsék: mogyorós, mazsolás):




Milka Pralinék, "bonbon-szerű" édességek:



Milka Kakaópor, Cappuccino:



Milka jégkrém, fagyi:



Milka Rudi:



Milka süti (Cookie):



Milka Tojás (és még sorakoztathatnák a húsvéti szezonális, időszakos Milkákat, nyúl és a többi):



Milka karácsonyi (télapó, szaloncukor) és még sorolhatnám...:



Milka M-joy:



Milka egyéb termékek (millió és egy látezik, és folyamatosan születik ezen kívül, nem beszélve az előbb felemlített szezonális, avagy időszakos termékeket különféle ünnepi alkalmak nélkülözhetetlen termékeit (cskinyuszi, mikulás, tojás, szaloncukor, ünnepi meglepetések stb...):







További infok a Milkáról:

http://www.milka.hu

http://www.milka.com/

http://en.wikipedia.org/wiki/Milka




1 megjegyzés:

Unknown írta...

Very good......